l’AMPA signa un conveni amb el CIM

Noticia al Blog del CIM

Ens plau comunicar-vos l’inici d’una nova col·laboració amb el Centre CIM a Badalona.

Durant aquest mes de novembre la Junta Directiva ha signat un conveni amb el CIM. Es tracta d’un acord amb el qual els alumnes de l’associació de pares i mares de l’escola gaudiran d’un descompte del 10% a les primeres visites i un 5% a tots els tractaments que es realitzin al CIM, al carrer dels Arbres, 1-3 de Badalona.

Per gaudir d’aquests descomptes només cal tenir actualitzat el Carnet d’associat i presentar aquest carnet al CIM. carnetsociampa

Es tracta d’un conveni interessant per a totes les famílies associades, i amb un centre que ha treballat a la nostra escola els darrers 3 cursos amb una relació especial, ja que han preparat diferents tallers per a pares amb l’objecte de tractar les etapes evolutives dels fills. Van preparar amb molt d’èxit i una gran acollida el taller de prevenció dels “Bullying” per a tots els alumnes des primer de primària fins a quart de l’ESO així com les xerrades per als pares referents a aquest mateix tema.

Esperem que aquest acord de col·laboració sigui interessant per als associats.

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s