Gràcies per la vostra participació a les eleccions del Consell Escolar

participacioconsellescolar2016

Com ja sabeu a través de l’escola, les eleccions al Consell Escolar de l’Escola Jesús Maria de dimecres passat 30 de novembre, han estat un èxit de participació per part de les famílies, amb 112 vots emesos que s’han distribuit de la forma següent:

  • Anais Hernández, 72 vots
  • Susana Castro,  39 vots

La candidatura més votada, Anais Hernández, s’incorpora al Consell Escolar de l’Escola Jesús Maria en representació de les famílies. L’AMPA ofereix el seu suport a les candidarures més votades en la defensa dels interessos dels infants, les famílies i l’escola, al mateix temps que reitera el seu agraïment a totes les persones que van acceptar el oompromís de presentar-se a les eleccions.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s