GRÀCIES PER LA VOSTRA VOCACIÓ!

Comencem aquest curs 2017-2018 amb el buit que ha deixat la comunitat Religiosa Jm a l’escola.

Aquest estiu l’Associació va tenir un detall amb les religioses, algunes ens han acompanyat al llarg de setze any i d’altres només han estat un curs. Hem volgut agrair el seu treball i dedicació al llarg d’aquests any i la Junta Directiva va escriure unes paraules.

GRÀCIES PER LA VOSTRA VOCACIÓ!!!!
Tots i cadascun/una dels/les alumnes i famílies, així com totes les persones del barri de Badalona, al que les religioses de Jesús Maria van arribar fa ja més de 65 anys, donem gràcies a Déu per haver-nos donat l’immens regal de portar-vos a les nostres vides. L’obertura absoluta de les portes de la vostra casa que vau fer al llarg de tots aquests anys, va fer que fos la de tots/totes. Donem les gràcies perquè la vostra entrega i la de totes i cadascuna de les quals us ha precedit, l’amor i dedicació a l’educació en tots els àmbits ha fet que resulti impensable l’escola sense la congregació, deixeu un buit tan gran… que en certa forma el barri se sent orfe per la vostra marxa.

Les Religioses JM heu estat cridades per l’Esperit Sant, cridades a seguir els passos de Claudina, deixant a un costat les ambicions del món i consagreu la vostra vida a l’educació. Badalona “is diferent” hem sentit en més d’una ocasió, i… l’única cosa que ens feia diferents éreu vosaltres com a comunitat. Les vostres il·lusions ens han aixecat l’ànim i donat motiu per treballar junts.

La fe mou muntanyes, i la congregació de JM a Badalona porta mobilitzant a tot el barri, deixant la seva empremta en totes les generacions des de fa més de 65 anys, el nostre cor sempre estarà amb vosaltres, i per la vostra marxa queda una mica buit.

Heu estat llum davant les necessitats de moltes famílies, i vau portar al barri l’esperança.

Amb la mateixa humilitat de la violeta, ens heu acompanyat tots aquests anys, petites flors que heu fet que tots els que hem participat en l’escola Jesús-Maria, ens sentíssim part d’una gran empresa, amb un objectiu: la formació dels més vulnerables. Els nens i nenes així com els pares i mares hem sentit que formàvem part de quelcom una mica més gran.

Totes les vocacions són regals divins, i vosaltres com deia el Papa Pablo VI, heu triat la millor part: estar el més prop d’Ell i fer el que Ell us digui, com Maria… Ànim en Crist ressuscitat!!!!

Molts som els que al llarg d’aquests anys us hem acompanyat durant la vostra aventura a Badalona, moltes les religioses que han passat per aquesta casa, totes i cadascuna d’elles deixant la seva petjada en els nostres records, resulta difícil recopilar tota una vida en una paraula, així que en nom de tots/totes i cadascun/una d’ells/elles Gràcies!!!. Aquesta sempre serà la vostra casa.

La Junta Directiva


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s