Talonaris Nuls Loteria Nadal 2017

Circular Talonaris Nuls Loteria Nadal 2017

 

Benvolgudes famílies;

Tal i com vàrem indicar en les bases de la loteria publicades els passats diez mitjançant circular  i web Ampa, i després de la recaptació de la mateixa durant el període del 03 al 15/12/17, a continuació, us detallem els números de talonaris que queden anul·lats per no haver estat venuts o per haver estat retornats, es considera talonari anul·lat, el no presentat i/o pagat dintre del termini fixat. Aquests talonaris no tindran dret al sorteig de la panera, així com tampoc a la lotería de Nadal.

Els números de talonaris anul·lats, són:

talonaris nuls 1talonaris nuls 2talonaris nuls 3

Aprofitem per recordar-vos que la panera es lliurarà el dia 20 de desembre a les 17h en la porteria de l’escola. Us desitgem molta sort i passeu un Bon Nadal en companyia de la vostra família i amics, ens veiem l’any pròxim.

Salutacions,

 

 

 

Equip Ampa

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s