Agraïm a tothom la participació a la Xocolatada contra el Càncer infantil

La nostra experiència com AMPA ha sigut totalment positiva.

El passat 07 de febrer una mare de l’escola l’Ana, va venir a l’Associació a explicar-nos la seva experiència personal amb aquesta malaltia i ens va explicar que feia molt de temps que volia fer alguna cosa per col·laborar amb l’HSJD en benefici de la recerca del Càncer infantil.
Ens va explicar que faltava menys d’una setmana per al dia internacional del Càncer infantil i que hi havia la campanya de: “Tacat contra el Càncer Infantil” i que es podia organitzar una xocolatada solidària. De seguida, a la Junta Directiva ens vam creure capaços de portar a terme aquesta iniciativa, així com era una oportunitat que no podíem  deixar passar. Tant si hi havia disponibilitat d’espais a l’escola, com si no, havíem de trobar la manera d’organitzar aquest esdeveniment.
Al llarg dels darrers anys, a la nostra escola s’han produït casos d’alumnes valents que han hagut de batallar amb aquesta malaltia i no podem ser aliens al fet que es tracta d’una malaltia que necessita conscienciació pel que fa als mes petits que a l’hora son els més indefensos.
Vam demanar espais a l’escola i vam buscar altres opcions, per si les activitats i la vida a l’escola no podien oferir una data. Vam publicar a la web de l’Associació i al Facebook la nostra intenció de fer l’activitat, malgrat encara no teniem data fixada.
Això va ser el mes encoratjador, en el moment que ho vam publicar, la AA.VV de Lloreda, mitjançant la Sra. Antonia es van oferir a preparar la xocolatada, l’Associació de Dansa Komplex es va oferir a fer una exhibició amb els seus alumnes per amenitzar la tarda. “Mechones Solidarios” va fer una donació de 17 pintes per vendre i recaptar mes fons, a través d’un membre de la Junta. L’Ana va movilitzar els seus contactes a l’HSJD amb material per a la venda i les candeles.
L’Escola es va bolcar amb aquest projecte i va cedir el pati per el divendres 3 de març, organitzant les activitats de l’escola juntament amb l’empresa IPP i el seu responsable en Ruben que ens va facilitar molt tota la logística d’aquell dia i…. com que ja disposàvem d’espai…. Tot d’una ja estàvem enredats amb els càlculs de litres de llet, kgs de cacau, amb una llista de voluntaris per al muntatge, la impressió de tickets per a la xocolatada i tickets solidaris (per a les persones que volguessin col·laborar i no poguessin assistir el dia de la xocolatada).
Mares van fer llaços de color daurat per a la venda i recaptar mes fons.
Vam decidir obrir l’escola al barri, la AAVV i l’Associació de dansa Komplex van col·laborar a la venda de tickets, per tranquil·litat de tots els participants i assistents vam contractar un servei de control d’accessos.
Ha sigut impagable la bona acceptació que ha tingut la iniciativa. Ana va arribar a la xifra de 698€ en venda de polseres “Candelas” i 790€ en productes de l’HSJD i entre els tickets, llaços, pintes, i donatius rebuts, com a Xocolatada vam assolir els 919,23€
Des la Junta Directiva de l’AMPA, no ens cansarem d’agrair tota l’ajuda que em rebut. El professorat que ens ha animat i engrescat a continuar fent aquest tipus de projectes solidaris. Entre tots hem aconseguit que la “Xocolatada Solidària” del dia 3 de març hagi sigut una de les experiències mes gratificants i enriquidores que hem viscut els últims anys. Hem rebut el coratge per continuar en aquest camí.
Us adjuntem la carta rebuda per l’HSJD aquesta setmana on es certifica la nostra participació.
Captura ingreso xocolatada 2018

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s