NORMATIVA DIA DE LA FAMÍLIA 2018 FESTA NIT.

cartell normes.JPG

A aquesta edició 2018 del Dia de la Família, com a d’altres edicions és necessari partir de les següents premisses per a la festa de la nit a partir de les 21:00h.:

  1. Som un col·lectiu nombrós i s’estipulen unes normes d’ús i compliment general.
  2. Aquestes normes s’han estipulat per evitar en la mesura del possible abusos comesos en d’altres edicions i a mode de recordatori.
  3. Per tenir un control de les persones que accedeixen al recinte no es poden confeccionar unes normes a mesura de cada particularitat. Som un col·lectiu.
  4. No s’admetrà l’entrada de cap menor si no és sota la tutela d’algun dels seus pares i/o tutors, o amb les autoritzacions corresponents i tota la documentació adient.
  5. No es permetrà l’accés a cap persona que no hagi estat identificada com associat o hagi adquirit la polsera en les condicions establertes i en el horari estipulat.

NORMES D’ÚS I OBLIGAT COMPLIMENT

A. Per a l’accés del sopar en aquesta edició és necessari haver recollit la polsera un Carnet de Soci de l’AMPA.

B. La polsera es posarà en persona al canell i no es podran treure, ja que porta un tancament inviolable.

C. Els fills que formin part de la mateixa família (unitat familiar) i no es trobin estudiant a l’escola podran recollir la seva identificació prèvia identificació de la situació familiar en l’estand de l’AMPA. (obligatòria presentació del llibre de família i DNI).

D. Per a adquirir una polsera de NO ASSOCIAT hauran d’identificar-se com col·lectiu de l’escola o ser avalat per un associat.

E. NO S’ADMETEN MENORS D’EDAT QUE NO SIGUIN ALUMNES DE L’ESCOLA SI NO VÉNEN ACOMPANYATS D’UN DELS SEUS PARES O TUTORS LEGALS I QUE AQUEST COMPLEIXIN EL PUNT “D”.

F. Tota aquella persona que intenti entrar amb el distintiu malmès o manipulat se li denegarà la entrada.

G. L’accés es realitzarà mitjançant la identificació de tots els assistents amb la polsera creada per aquest esdeveniment i si fos necessari se li pot demanar el DNI. Per això preguem paciència, així com vengen amb temps suficient, no col·lapsem la porta i evitem incidents.

H. La Junta de l’Ampa no es fa responsable del les polseres trencades, amb indicis de falsificació i/o manipulació, així com es retirarà la identificació i se li privarà al portador l’accés al recinte. Per a aquest esdeveniment es contracta una empresa de control d’accessos que impedirà l’accés a la/les persona/es que no compleixin amb les normes que en aquest escrit s’estipulen.

I. En honor de complir amb les normatives vigents queda prohibit l’accés al recinte escolar amb begudes alcohòliques, així com el seu consum en l’esmentat recinte. El portador autoritza a l’Organitzador a efectuar, d’acord amb la Llei, les revisions o registres de la seva persona i tinences per verificar que es compleixen les condicions de seguretat.

Així mateix en desenvolupar-se una activitat promoguda per l’escola queda prohibit fumar al voltant de l’escola tal i com indica la Llei 42/2010.

L’Organitzador de l’esdeveniment podrà denegar l’accés o expulsar del recinte al qualsevol individu sigui associat o no en cas d’incompliment de les indicacions del personal de l’Organització, així com en cas que pugui racionalment presumir-se que es va a crear una situació de risc o perill propi o d’altres assistents, del xivarri o per estats d’intoxicació aparent o potencial, responsabilitzant-se personalment el portador en tots els casos per les seves pròpies accions i omissions que causin lesions a tercers o danys a coses.

J. Qualsevol altre cas que no quedi inclòs en aquestes normes quedaran sotmesos a l’aprovació per part de la JUNTA DE L’AMPA.

 

I. Menjar i beguda: No està permès l’accés al recinte amb cap tipus de menjar o beguda, excepte a la zona de les taules de lloguer. Aquest punt és conseqüència directa de l’estat en el qual quedaven les instal·lacions en edicions anteriors per part de les persones que no estan sotmeses a les normes de neteja i recollida que estableix el lloguer de la taula.

II. Objectes perillosos i no permesos: Està prohibida l’entrada amb qualsevol tipus d’objecte que es consideri perillós, tal com objectes de cristall, punters làser, sprays, pilotes, patins, etc.


III. Fumar: No estarà permès fumar en la totalitat del recinte. En cas que es detecti a algú fumant dins del recinte serà expulsat immediatament i no podrà tornar a accedir.

IV. Sortida del recinte: Es podrà sortir del recinte i entrar quantes vegades ho precisin els assistents. Sempre prèvia identificació amb la polsera i el seu DNI. NO PODRÀ ABANDONAR CAP MENOR EL RECINTE SENSE ANAR ACOMPANYAT PER UN DELS SEUS PARES/TUTORS I LA PRESENTACIÓ DEL CARNET.

LA JUNTA DE L’AMPA.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s