Proves de nivell d’anglès proper dilluns 2 de juliol Merit School i projecte del Departament d’Idiomes.

Merit-School

BENVOLGUDES FAMÍLIES,

US VOLEM INFORMAR SOBRE ALGUNES INICIATIVES QUE ESTÀ PORTANT  A TERME L’ESCOLA, A TRAVÉS DEL DEPARTAMENT DE LLENGÜES ESTRANGERES, PER TAL DE MILLORAR L’APRENENTATGE D’IDIOMES, EN ESPECIAL L’ANGLÈS I EL FRANCÈS.

Al llarg d’aquest curs 2017-2018 la Junta Directiva de l’AMPA ha mantingut diverses reunions amb l’escola, concretament amb el Cap de Departament de Llengües Estrangeres, Josep Guardiola (josep@jm-badalona.com), i el seu equip per tal de conèixer de primera mà el projecte d’aquest departament per a la nostra escola.

A continuació us passem a presentar algunes d’aquestes iniciatives:

PROVES DE NIVELL D’ANGLÈS EXTRAESCOLAR

El dilluns 2 de juliol de 10:00 a 12:00 hores, Merit School realitzarà les proves de nivell d’anglès per al nou alumnat a les instal·lacions de l’escola. L’entrada es farà per porteria. Els alumnes que han estat matriculats aquest curs 2017-2018 no han de fer aquestes proves.

El conveni amb Merit School va més enllà d’una extraescolar, o una acadèmia d’anglès. L’escola  supervisa en tot moment el ritme i planifica el programa d’acord amb uns objectius marcats. Dir-vos que el servei ofert per l’escola i Merit School està obert a tot el barri i el ventall de classes pot anar des d’alumnes en edat d’infantil fins adults interessats a millorar o formar-se de cara al mercat laboral, no solament en anglès, sinó  en qualsevol idioma.

A més, hem arribat a l’acord que qualsevol alumn@ de l’escola, estigui o no matriculat a Merit School, pot presentar-se als exàmens oficials de Cambridge amb un preu especial.

INTERCANVI AMB L’ESCOLA HOLLYFIELD DE SURBITON, LONDRES

La nostra escola, des de fa uns cursos, està fent  avenços molt importants que tenen com a objectiu motivar els nostre alumnat a l’hora d’aprendre idiomes. Una mostra d’aquest interès ha estat el viatge d’intercanvi que s’ha fet aquest curs entre els alumnes de 4t d’ESO de Jesús-Maria Badalona i l’escola Hollyfield de Londres.  Estem estudiant en aquests moments ampliar l’intercanvi també a l’àrea de Francès.

Obrir la porta de casa teva a un estudiant d’un altre país pot convertir-se en una experiència molt gratificant i significativa dins de la vida dels nostres alumnes, més enllà de la pràctica i millora real i significativa de l’idioma. Les vostres famílies tindran l’oportunitat de conèixer una altra cultura i estrènyer llaços que poden convertir-se en una amistat per a tota la vida.Però encara hi ha més motius que poden motivar-vos a realitzar l’intercanvi: el nostre alumnat millorarà la seva autonomia; conviuran amb altres cultures; poden ser guies de la seva pròpia ciutat; podeu tastar i cuinar plats d’altres gastronomies; escoltareu música i ritmes desconeguts; ampliareu el vostre repertori de balls,…

Acollir un alumn@ a casa us  obrirà nous horitzons i us permetrà ampliar i mantenir els vostres contactes arreu d’Europa gràcies a  les noves tecnologies de la comunicació, en especial “Whatsapp” i “Instagram”.

En resum, convertir-te en  família acollidora té una infinitat de beneficis. Cada intercanvi i cultura seran una experiència totalment diferent. I de ben segur que participar en un intercanvi serà una experiència enriquidora que deixa bons records i amistats per a tota la vida. Repetirem!

PROGRAMA AUXILIAR DE CONVERSA EN LLENGUA ANGLESA (CAPS)

El programa d’Auxiliars de Conversa en Llengua Anglesa, CAPS en les seves sigles en anglès, que tants bons resultats ha donat, es porta a terme a la nostra escola des de fa uns  cursos. Per Jesús-Maria Badalona han passat auxiliars d’arreu: Irlanda, Anglaterra, Estats Units, Canadà, Escòcia,… Sense anar més lluny fa pocs dies que ha marxat la Daniella Sousa, de Toronto, Canadà. Per cert, podeu veure el vídeo que ha fet amb les famílies d’acollida a la pàgina web de l’escola.

El programa és possible gràcies a comptar amb la gratitud de les famílies d’acollida de la nostra escola sense les quals el programa no seria possible. Moltes gràcies!! No cal que us diguem que l’intercanvi d’experiències ha estat increïble i ha suposat un benefici recíproc, tant per les famílies, com pels propis auxiliars.

Aprofitem per a dir-vos que el proper curs en tindrem dos i que necessitem famílies que els vulguin acollir.

Tot el programa de Llengües Estrangeres que ha elaborat la nostra escola és la base  per tal d’afavorir i promoure l’aprenentatge d’altres idiomes i que el nostre alumnat estigui preparat per afrontar els reptes d’un món divers en constant canvi. Aquest és el nostre major objectiu: donar oportunitats a tot l’alumnat de l’escola Jesús-Maria Badalona.

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s