1ª PEDALADA PER A LA MOBILITAT SOSTENIBLE AMPA JM-BADALONA

Estem organitzant una pedalada per a fomentar uns hàbits sostenibles de mobilitat.

Encara no tenim data fixada, ja que estem a l’espera de rebre permís de l’ajuntament i acabar de tancar el itinerari.

Es tractarà de la “1ª Pedalada AMPA JM-BADALONA contra el canvi climàtic” i volem que sigui una activitat que es repeteixi cada any dins la setmana de la mobilitat sostenible.

Hem posat molta il·lusió en aquest projecte, ja que creiem que aquest tipus d’activitats son necessàries per a la conscienciació d’un canvi d’hàbits pel que fa a la mobilitat i aquest any lliga amb el objectiu “no em trepitgis que estic creixent” de la nostra escola.

L’activitat no tindrà cap cost per als participants, ja que com Associació el objectiu és que participi tot aquell que vulgui i preferiblement ho faci en família. No es tracta de cap competició, sinó d’un acte de  conscienciació de la necessitat de canvi d’hàbits per cuidar el planeta, i gaudir un dia d’una activitat física. Es tracten de 10 kilòmetres amb dues parades de re-agrupament dels participants per no deixar ningú enrere.

Apuntat al formulari adient segons la teva edat.

Menors d’edat:  https://goo.gl/forms/ZeBvKSxTVbYcojdw2

Adults:  https://goo.gl/forms/rBtjhqppGrrbZCeb2

Captura matricula

Restem a l’espera de permisos per confirmar la data, podrà ser qualsevol dels diumenges 30/09/2018 o 07/10/2018.

NORMES PER A LA PEDALADA

El dia de la Pedalada no es faran inscripcions i haureu d’assistir al punt de la sortida amb temps suficient per recollir la vostra identificació com a participant i l’heu d’instal·lar al manillar de la vostra bicicleta. No es permetrà la participació a participants que no estiguin inscrits o que no portin el casc homologat, obligatori per a participar. Podeu venir en qualsevol tipus de bici, de carretera, de muntanya, urbana, ciclocròs, gravel, reclinada… – però està prohibida la participació de bicicletes sense frens.

S’haurà de fer cas en tot moment de les indicacions de l’organització i/o les autoritats que ens acompanyin al llarg del recorregut.

No hem de fer cap acció que posi en perill a la resta de participants. Anirem sense fer ziga-zaga per destorbar a la resta de participants.

No us quedeu a casa!!

ANIMEU-VOS a canviar d’hàbits.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s