Agraïm a tothom la participació a les activitats d’aquest curs contra el Càncer infantil

Per segon any l’experiència com AMPA ha sigut totalment positiva a les dues activitats solidàries que hem desenvolupat aquest curs. La Zumba Solidària i la tradicional Xocolatada Solidària.

El passat 15 de febrer va ser el dia internacional del Càncer infantil i ens vam afegir a la campanya de: “Tacat contra el Càncer Infantil”.

Volem en primer lloc donar les gràcies a tots per participar en aquesta iniciativa, agrair la vostra solidaritat i implicació.

Aquesta malaltia és injusta i cruel amb els més petits:

Cada any es diagnostiquen 1200 casos de càncer infantil a Espanya. Dels quals 200 a Catalunya

El Càncer infantil és una malaltia molt diferent a la dels adults, la prevenció és ineficaç i la recerca és l’únic camí per avançar. Un nen no és un adult en miniatura, necessita de tractaments i fàrmacs específics i comercialment a l’empresa farmacèutica no li resulta rendible investigar i desenvolupar fàrmacs posat que aquestes xifres no són comparables amb la incidència d’aquesta malaltia en adults.

Gràcies a la recerca actualment, el 80% dels casos te cura, i cal continuar investigant per aquest 20% que necessita una solució i mantenir l’esperança.

L’equip de l’Hospital Sant Joan de Déu compta amb un laboratori de recerca per al càncer infantil, el qual rep més del 70% dels seus recursos econòmics a través de donacions privades i persones solidàries com tots els que hem participat a les dues activitats organitzades.

Des de la Junta Directiva de l’AMPA ens hem implicat amb aquesta causa, i agraïm vostra participació. Un milió de gràcies a tod@s. Especialment a l’escola per cedir els espais i facilitar-nos el treball, a l’Associació de Veïns per cedir-nos el material per a realitzar aquesta xocolata (aquest any els hem trobat a faltar personalment), a l’Associació Komplex per amenitzar-nos i donar alegria en aquesta jornada amb els seus balls. A Oscar que ha portat el material de la seva Disc Mòbil “Mirosky” per a poder donar so a tots dos esdeveniments. Al Ajuntament per la tarima. A totes les que heu fet la xocolata, estava boníssima. Les que heu venut tiquets, les que heu muntat tot amb tanta estima. Al Centre Esportiu Sistrells per la masterclass de Zumba. I de tot cor a tots els que heu aportat la vostra generositat. Aquest curs hem assolit la xifra de 94€ i de 637,50€ a les activitats del Zumba i la Xocolatada respectivament. No hem assolit la xifra del curs passat, ens hem quedat una mica per sota, però això no pot deslluir  una activitat de la qual en podem estar orgullosos.

resguardo zumba solidario 2018

resguardo xocolatada 2019

agraiment xocolatada 2019


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s