Assolim el primer projecte amb el fons de “Millores per a l’escola” de la Loteria de Nadal.

Projecte Racons!!!.

Espai lúdic per a la lectura, relaxar-se, reflexionar, treball cooperatiu, dialogar, escoltar contes i solucionar conflictes. 

Amb el Fons de Millores per a l’Escola des els dos darrers anys provinents de la loteria de Nadal, vam demanar des la Junta Directiva de L’AMPA  al Equip Directiu de l’escola que ens presentès projectes per destinar el import d’aquest fons.

Ens van presentar tres projectes i desprès de presentar-los en Assemblea Extraordinària de Socis, sense cap projecte més presentat, van ser aprovats. Resta pendent d’assolir els projectes dels cicles Infantil i ESO, que molt aviat veuràn la llum i els alumnes podràn gaudir.

Agraïm a totes les famílies la seva implicació en la Loteria de Nadal, ja que sense aquesta implicació no podríem assolir aquests projectes. Es tracten d’uns ingresos que fan possibles petites millores que fan de l’escola una llar millor per a tots els alumnes.

El projecte de racons per a Primària consta d’una catifa vinílica i 8 pufs per planta de primária. A la primera Planta de Primària la Junta Directiva de l’AMPA personalment, ha instalat 12m2 per aquest espai. A la segona Planta de Primària el espai es una mica més reduït ja que tant les necessitats com l’espai son diferents. Malgrat també s’han adquirit 12m2 hem instal·lat 10m2, els altres 2m2  resten pendent de destí per part de l’escola, ja que no malvaratem res.

Primera Planta de Primària

IMG_8326

Com espai amb un objectiu clar, l’ús en te unes normes:

Entrar sempre amb la medalla Trencaclosques o Calma del Desert.

Cuidar molt el material

Anar amb cura, vigilar de no embrutar ni guixar amb colors, retoladors, etc…

No menjar en aquests espais

Treballar en silenci o parlar molt fluixet

 

Segona Planta de Primària:

IMG_8331

Material Educació Fisica cicle ESO.

Finalment el projecte aprovat per al clicle de l’ESO ha sigut l’asquisició de material per a Educació Física;

10 cordes de 3 metres; 10 cordes de 3.5metres; 10 cordes de 4 metres; 10 cordes de 4.5metres; 3 cordes de 7 metres; 2 balons de basquet; 2 balons de futbol; 24 piques de fusta per a equilibris; 18 cons grans; 18 cons petits, 1 conòmetre i un carro a mida per a transportar material d’Educació Física.

IMG_8361.JPG

Material per al pati del Cicle d’Intantil. I altaveu PA.

El projecte aprovat per al Cicle d’Infantil ha sigut l’adquisició de material per al pati i un altaveu “Acoustic Control Portable 10″ Sistema d’Àudio Portàtil. Es tracta d’un equip amb el qual es pot treballar amb bateria o en xarxa, de 300 watts. amb reproductor MP3, Bluetooth i tres micròfons sense fils per les celebracions d’aquest cicle. Demà mateix es farà servir per a la celebració interna del Dimoni a aquest cicle.

També hem adquirit 5 motos i 7 bicicletes sense pedals febber per renovar material del pati.


2 thoughts on “Assolim el primer projecte amb el fons de “Millores per a l’escola” de la Loteria de Nadal.

  1. Felicidades por vuestra labor y gracias por vuestro tiempo tiempo y dedicación. Un ejemplo de tantos, de los beneficios de vuestra gestión, para los alumn@s, y que no “invisibles” pero importantísimos para nuestr@s hij@s.
    Un saludo

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s