Activitat per a Socis el proper 1 de juny

HOLA;
A l’Assemblea del passat divendres es va aprovar realitzar una activitat per a Associats. El proper 1 de juny amb un sopar amb alguna activitat per als nens de les quals us informarem.
I per a poder tenir una previsió i no malgastar el pressupost provat per a aquesta activitat necessitem una PREVISIÓ D’ASSISTENTS (Aquesta activitat és només per a Associats)

Per a inscriure’s al sopar de l’AMPA cal consignar DNI i nom (D’un dels tutors de la família i només una reserva per família. SENSE AQUESTA INFORMACIÓ NO TINDRÀ VALIDESA LA INSCRIPCIÓ) i marcar el nombre d’assistents.

INSCRIURE’S                             com fer-ho

NOMÉS PODEN ASSISTIR ELS MEMBRES DE LA UNITAT FAMILIAR QUE SIGUI ASSOCIADA (Fins i tot els fills que ja hagin sortit de l’escola o encara no hagin entrat). I MENORS DE FAMÍLIES ASSOCIADES NO ACOMPANYATS DELS SEUS TUTORS LEGALS SEMPRE QUE ESTIGUIN A càrrec d’UNA ALTRA FAMÍLIA ASSOCIADA I LLIURIN A la SALA DE L’AMPA LA DOCUMENTACIÓ ESTIPULADA PER A AQUESTS CASOS. 

plantilla autoritzacio menors

Se sol·licita un mail per a rebre la confirmació de la reserva.

Agraïm la vostra participació i el vostre suport en aquest curs 2018-2019.

Els socis que no van consignar la seva adreça d’e-mail en el formulari d’afiliació podran trobar l’enllaç per a apuntar-se en la web del ampa.

L’activitat consistirà en un sopar on l’AMPA posarà les taules i la beguda i per aquest motiu és tan necessari conèixer quants Socis assistiran)

DATA LÍMIT PER A INSCRIURE’S EL DIMECRES 29 DE MAIG


One thought on “Activitat per a Socis el proper 1 de juny

  1. Me parece una idea estupenda y maravillosa. Lamento no poder asistir, ya que tengo planes anteriores para ese finde. Deseo que lo paséis divinamente!!!!

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s