Fem que la màgia del Nadal arribi a tothom “LOTERIA DE NADAL 2019”

Hola famílies;

Tal com succeeix cada curs, s’apropa el Nadal i la tradicional Loteria del 22 de desembre’19. La propera setmana farem entrega als alumnes.

Us recordem que:

El 15% va destinat a les graduacions de P5, 6é i 4rt ESO

El 30% va destinat al Fons Social per a la creació d’ajuts i beques.

El 55% restant, va destinat a projectes de millora a l’escola.

(Ni un cèntim dels guanys de la Loteria va destinat a l’AMPA, ni a festes, ni d’altres activitats. Tot es reverteix en benefici de la comunitat de l’escola i s’aprova en Assemblea.)

És important la vostra implicació en aquest activitat. Amb l’ajuda de tots vosaltres, podrem aconseguir consolidar el Fons Social i arribar a instaurar beques que puguin ajudar a les famílies quan un dels tutors faltin, la vida moltes vegades et posa obstacles que creiem no ens hauria de passar mai, i ens agradaria ens ajudessin a superar-los. Per això, ara és un bon moment per col·laborar en la venda dels talonaris.

El percentatge més gran, està destinat a ajudar a l’escola a millores i projectes que seran aprovats en Assemblea, i que els nostres fills necessiten per a les millors condicions a la seva educació.

Hem de pensar que contra més talonaris venguem, més diners recollirem i més alumnes ens ho agrairan.

Cada talonari conté 20€ en loteria i 5€ en donatiu que es juga en el sorteig d’una panera

Aquest curs el nostre número es el 35.959

Us agraïm la vostra generositat i us desitgem unes Bones Festes de Nadal.

Gràcies a la participació de tots/es a la loteria de fons social, ja te un import  de 1.051,50€ i ens crea molta il·lusió i expectativa per veure com creix per poder crear ajudes pels alumn@s. Amb els recursos que ens aporta la loteria també vam poder adquirir els birrets que el curs de P5 que el curs a través de l@s delegad@s ens va demanar per a la graduació. I vam aportat 92,50€ a la graduació de 6é i altres 92,50€ per a la graduació de 4t d’ESO.

Amb l’activitat de la Loteria el curs passat vam poder afrontar millores per import de 1.927,75€, amb material per al cicle d’infantil, bicis, motos i un equip pda música i micròfons. Creació d’espai racons per al cicle de Primària i material d’Educació Física per al cicle ESO.

Estaria genial continuar assolir projectes nous.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s