L’AMPA Organitza el divendres 13/12/2019 de 18:00 a 20:00h un “Seminari de defensa personal per a MARES I ALUMNES”, activitat solidària amb el banc d’aliments de Caritas

Estem molt contents de poder oferir un “Seminari de defensa personal femenina”

Anima’t

Adreçat a totes les alumnes i exalumnes de l’escola a partir de 5è de primària, així com a mares i professores i dones treballadores de l’escola o qualsevol dona que vulgui participar.

Aquest seminari es desenvoluparà el divendres 13 de desembre de 18:00 a 20:00h. Per poder assistir és necessari apuntar-se al següent formulari, i hem de rebre la fitxa d’inscripció omplert (sense tenir la fitxa entregada no es podrà participar en el seminari). També et pots apuntar a la sala de l’AMPA en l’horari d’atenció (dilluns i dimecres de 16:30 a 18:00); També pots incribir-te directament a la sala de l’AMPA abans del dia 13.

L’activitat es solidària amb el banc d’aliments de Càrites. Totes les participants han de portar 1kg de menjar no perible.

Fitxa inscripció adults Seminari  –   Fitxa inscripció kids seminari  (Descarrega’t la fitxa, omple-la i porta-la a la sala de l’AMPA

Seminari defensa personal Jesus Maria web


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s