Covid-19 “Recursos” Queda’t a casa!!!

En aquests moments en què el que realment és important, és la vida, així com poder tornar a omplir els carrers de les nostres ciutats i pobles d’històries plenes de superació.

Estem vivint moments de tota mena, on l’objectiu és recuperar la normalitat, així que ens hem de quedar a casa. Molts estem patint moments durs, no només econòmicament, sinó en l’àmbit emocional, tenim familiars malalts i alguns heu patit pèrdues d’éssers estimats.

Els nostres fills són víctimes innocents d’aquesta pandèmia. S’han de quedar a casa, aïllats dels seus amics, rutines, avis i familiars. Per aquesta raó volem posar a disposició de les famílies que vulguin uns recursos interessants per poder viure el confinament amb algun que d’altre recurs emocional, en especial poder tractar les pèrdues i el dol amb els més petits. L’escola ens ha facilitat el següent enllaç amb contes per treballar aquests aspectes tan difícils fins i tot per als adults.

Contes per treballar el dol i les pèrdues amb els infants

 

La psicòloga infantil Mercè Soler, (del CIM de Badalona, centre psicopedagògic amb el qual aquest Ampa treballa en el TAEE), està publicant vídeos per a ajudar-nos com a mares i pares a gestionar el dia a dia amb els petits en el confinament. Són consells i si esteu interessats us podeu subscriure i així rebreu puntualment les publicacions.

Primer vídeo:

Comptador a zero

També volem deixaros alguns recursos per aquesta Setmana Santa, per compartir en família i amb els nostres fills:

Manualitats_de_Pasqua           RECETAS_SENSORIALES       50 experiencias y experimentos

Els nostres millors desitjos per a totes les famílies de l’escola, als que estan afectats pel COVID-19, i agrair a tots els pares i mares que formeu part de la comunitat mèdica, dels cossos de seguretat, i voluntaris que us aixequeu cada dia per aconseguir vèncer a aquesta malaltia, no defalliu, sense vosaltres això seria més dur. Pe últim, a tots els que ajudeu des de casa a evitar la propagació, molts ànims, de ben segur ens en sortirem, resultarà dur i malgrat tot, junts ho aconseguirem.

Un record especial per als que no han superat la malaltia, i tots aquells que no han pogut acomiadar-se dels éssers estimats, així com els que pateixen aquesta malaltia en soledat i sense l’escalfor de la família.

Aprofitem aquests dies de confinament en família per a donar valors als nostres fills en la solidaritat dels petits actes com el de quedar-se a casa.

Una forta abraçada.

keep calm


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s