Benvinguts al nou curs 2020-2021

Benvolgudes famílies, un any mes arriba setembre, aquest any carregat d’hidroalcohol i moltes normes fonamentals per tal de reduïr els contagis.

Desitgem de tot cor que tots estigueu bé. Necessitem la millor predisposició per encarar aquest nou curs.

L’escola i tots els professors, personal de PAS, personal de neteja i manteniment dirigits per un treballador Equip Directiu, ha suat de valent per tal d’elaborar un Pla d’Organització amb multitud de canvis i modificacions fins a l’últim minut per part de la Generalitat i les autoritats Sanitàries. Tot sempre amb molt de treball per poder començar el curs amb les millors garanties per als nostres fills. La salut de tots és el més important.

Volem agrair a la mare i el pare que es van oferir a pintar el sòl dels patis per delimitar les zones d’esbarjo dels nostres fills a l’hora de pati. Per part de l’AMPA vam trobar la manera d’ajudar als professors que finalment van tenir temps de pintar tots els espais.

Des de la Junta Directiva de l’AMPA hem estat preocupats per tots vosaltres, el confinament ha sigut massa llarg i complicat per algunes famílies. Estem convençuts que aquest virus el podem vèncer entre tots.

El Pla d’Organització és una gran eina, a l’escola tenim mares i pares que son personal sanitari i han felicitat l’escola per aquest Pla, no com a mares o pares, sinó com sanitaris. Entre tots fem que sigui eficaç.

Les famílies hem de ser conscients que el Pla d’Organització i tots els esforços per tenir una escola segura quedaran en paper mullat si les famílies no som responsables. Des de portar mascaretes homologades, però amb una homologació adequada, EN 14683-2019, a prendre la temperatura abans de sortir de casa, així com totes les mesures que són la nostra responsabilitat com a famílies i queden reflectides al Pla d’Organització.

Novetats i feina que l’AMPA ha fet per ajudar a l’Equip Directiu i la nostra escola

L’escola ha demanat a l’Ajuntament les següents mesures abans de començar el curs escolar:

  • Tancar al trànsit el carrer Solsona als horaris d’entrada i sortida del cicle infantil per garantir la distància interpersonal abans d’entrar a l’escola.
  • Tancar al trànsit el carrer Lepant als horaris d’entrada i sortida del cicle inicial de primària per garantir la distància interpersonal abans d’entrar a l’escola.
  • Ampliar la vorera de l’avinguda Caritg i millora de l’estat d’aquesta vorera.

Lamentablement això li ha sigut denegat en una primera instància i per aquesta raó l’Equip Directiu ens ha demanat ajuda.

Des de l’AMPA hem preparat un projecte que hem presentat al Ajuntament demanant totes aquestes mesures.

Si finalment ens ho concedeixen necessitarem ajuda de mares i pares voluntaris per senyalitzar aquests talls.

També pel dilluns dia 14 hem organitzat perquè mares i pares voluntaris gestionin i estiguin com capçalera de cada filera per organitzar els cursos i l’entrada a l’escola, amb l’objectiu de mantenir distància interpersonal a les voreres i que entre tots mantenim la calma i afavorir una entrada ordenada. Això farà que els més petits puguin entrar només amb els seus propis nervis.

 

 

 

 

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s