Retirada dels contenidors Carrer Lepant

Després de 14 anys patint una situació insalubre a la cantonada del Carrer Lepant amb el Carrer Solsona, i fer que l’accés dels més petits de l’escola estigués rodejat d’unes condicions insalubres.

Després que l’AMPA recollís signatures, i demanéssim en diverses ocasions la reubicació dels contenidors, estàvem convençuts que no podríem donar solució a aquesta problemàtica, però….

Aquest inici de curs hem trobat per part de l’Ajuntament de Badalona, i concretament en la Coordinadora de Districte i la Responsable de Via Pública de la nostra zona, dues interlocutores, que no només han escoltat a l’AMPA i les reivindicacions que no havien trobat solució tots aquests anys, sinó que s’han posat a treballar per a millorar l’entorn i els accessos de la nostra escola. Ara som les famílies les que hem d’evitar fer servir aquesta vorera per aparcar fins que definitivament l’Ajuntament insta-li els bol·lards com a la resta del carrer.

Ara hem començat a treballar amb elles per aconseguir millores i una vorera més ampla a l’Avinguda Caritg. Us anirem informant dels progressos d’aquesta nova actuació.

ARA!!!

ABANS


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s